Grundahl Kost og Sundhed - et liv i balance med Ayurveda

Alle mine forløb er tilpasset den enkelte. Kommer du med stress, ønsket om et vægttab eller måske blot det, at få mere fokus på din sundhed generelt, så tilpasses det ALTID efter dig! Hvor er du i livet, hvad kan lade sig gøre for dig og hvad skal vi have fokus på til at starte med.


Jeg bruger mine kompetencer fra mine uddannelser samt fra min egen livserfaring indenfor området, og støtter, coacher og hjælper dig i mål.

Ayurveda, Kostvejledning og Livsstilsændring


Det tilbyder jeg

Kostvejledning og Livsstilsændring


I alle mine forløb har vi fokus på den rigtige kost for dig, hvilken kost giver dig mest overskud, energi og vitalitet. Hvor ligger du på sundhedsskalaen og hvor kan du optimere.


Er du kørt sur i hverdagens "hamster-hjul", har eller har du haft stress og har der måske sneget sig nogle ekstra kilo på vægten?

Mangler du energi og overskud? Og virker det hele lidt for uoverskueligt?

Måske er det tid til en livsstilsændring?


I mine forløb, hjælper jeg med at finde gejsten, i det tempo der er muligt for dig. Jeg vil motivere dig til den rette kost og til at få bevægelse ind i din hverdag og hjælpe dig i mål med den sunde livsstil.


Vægttabsforløb


Vil du gerne tabe dig? Om det er 3 kg, 5 kg, 10 kg, 15 kg eller måske mere, så vil jeg hjælpe dig på vej via mit 12 ugers forløb, hvor vi sammen finder planen for dig og for, hvordan det kan lykkes, så det bliver et vægttab der forbliver på den lange bane.


Ayurveda - et liv i balance


Du kan vælge om du vil have dit livsstilsændringsforløb som et Ayurvedisk forløb. Ved et forløb med Ayurveda principperne, vil du få din Dosha type af vide og vi vil tilpasse dit forløb ud fra dig, din Dosha sammensætning og hvor du er i livet lige nu.


Dette forløb er til dig som gerne vil have personliggjort dit forløb endnu mere!


Livsstilsændringsforløb med AYURVEDA

 1:1 forløb, hvor du får kendskab og hjælp til, hvordan du kan skabe mest mulig balance og optimal sundhed i dit liv, i både krop og sind, med simple Ayurvediske værktøjer tilpasset din Dosha type


Lær:

– din Dosha at kende

- hvordan du balancerer dig selv

– om den rigtige kost for dig

– om dine daglige rutiner

– om bevidst bevægelse

– om Meditation og Pranayama (åndedrætsøvelser)


Ved at balancere os selv er vi med til at:

– reducere stress

– styrke vores fordøjelse

– styrke vores immunsystem

– styrke vores søvn og fysiologiske døgnrytme

(og derved også vores vægt- og hormonregulering)

– styrke vores livskvalitetYoga forløb


Med mine morgen yoga hold, guider jeg dig igennem blide yoga øvelser, åndedrætsøvelser (Pranayama) og meditation. En skøn måde at starte dagen på, med fokus på at skabe de bedste intentioner for dig og din dag.


Med disse yoga timer som jeg har valgt at kalde "Rise & Shine", vil du styrke og balancere både krop og sind.


Læse mere under ydelser og booking


Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om hvordan et forløb ville kunne hjælpe dig.