1:1 sessions/forløb

Konsultationer/samtaler foregår i klinikken i Frederikssund eller via Zoom/telefon.

Særlig JULEPRIS

t.o.m. den 24/12

Ayurveda, Kostvejledning og Livsstilsændring til det sunde liv

- et liv i Balance

Grundahl Kost og Sundhed

1 Session: Kostvejledning/Kostprogram


Få designet dit eget personlige kostprogram, som passer til dig og dit liv. En session til dig som måske ønsker at starte et vægttab eller, at få startskuddet til din nye sunde livsstil, med en sund og nærende kost, som vil kunne holde dit blodsukker stabilt og give dig mere energi. 1 Session inkl. Kostprogram, normal pris kr. 1.200,-


JULEPRIS t.o.m. den 24/12 KUN 500 kr.


12 ugers Livsstilsændrings forløb


Skræddersyet og tilpasset til dig! Forløbet er til dig som gerne vil ændre på dine usunde vaner ´EN GANG FOR ALLE! Vi arbejder med både din kost, din livsstil, dine vaner og mønstre. Jeg er med dig i alle 12 uger: Vi mødes, fysisk i min klinik i Frederikssund eller via Zoom, 8 gange i løbet af de 12 uger + at du altid kan skrive/ringe til mig i forløbet, hvis behovet opstår.


Forløbet er til dig som måske ønsker et varigt vægttab, en generel livsstilsændring og/eller at få kendskab til og leve ud fra de Ayurvediske principper. Kontakt mig gerne for en uforpligtigende samtale, og hør mere om hvordan et forløb kan hjælpe dig med at nå dit mål.


12 ugers personligt 1:1 forløb, normal pris kr. 5.000,-JULEPRIS t.o.m. den 24/12 KUN 4000 kr.En investering i DIG og din fremtidige sundhed.


“Det tager tid at ændre på vores vaner og den livsstil vi har tilegnet os igennem årene. Jeg vil derfor til enhver tid anbefale et 12 ugers forløb, så vi har god tid til at få ændret på nogle af de usunde vaner  og mønstre i dit liv, og til at få de nye gode og sundere vaner ind under huden på dig. Vi vil altid vælge de simple metoder og vi vil altid tilpasse værktøjerne til dig og din dagligdag”


Maibritt Grundahl

ABHYANGA behandling


Ayurvedisk helkropsmasse som udføres med varm sesam olie og urter. En healende behandlingsform, som udrenser, afstresser og balancerer dit sympatiske nervesystem, krop og sind. Denne behandlingsform er derfor især god for dig som måske er stresset eller dig som blot ønsker ren velvære og selvforkælelse.


Abhyanga er en stor del af den Ayurvediske livsstil og bruges især i forbindelse med den Ayurvediske udrensning to gange om året, da den netop har en særligt udrensende effekt.


Der bruges store mængder olie i denne behandling, så tag derfor gerne noget tøj på som kan tåle lidt olie.


Behandlingen udføres af Jesper Hjorth.


Behandlingstid: 1.5 time inkl. omklædning.


Pris 750 kr.


HØR MERE OG BOOK VIA TLF. 30 27 69 421 Session: Ayurveda inkl. Dosha test


I denne session vil vi, ud fra din Dosha type sammensætning, kunne skræddersy et program til dig med de ting, som med fordel kan balances nu og her, i både krop og sind. Du får værktøjerne med til at balancere dig. Med kendskab til de Ayurvediske grundprincipper og vores Dosha type, har vi et super godt udgangspunkt for at kunne optimere på vores generelle sundhed - i både krop og sind.

1 Session inkl. Dosha test, normal pris kr. 1.200,-


JULEPRIS t.o.m. den 24/12 KUN 500 kr.12 ugers Livsstilsændrings forløb for PAR


En fælles investering i familiens fremtidige sundhed.

Skal jeres livsstilsændring være et fælles projekt? Tag din mand, kone, kæreste, ven, veninde, kollega, datter, søn, nabo eller en helt anden med og vær 2 om at dele og støtte hinanden i jeres vægttabs-/ livsstilsændrings forløb. Samme koncept som ved 12 ugers 1:1 forløb, I er bare 2 om det.


12 ugers forløb for par, normal pris kr. 6.500,-


JULEPRIS t.o.m. den 24/12 KUN 5000 kr.


Yoga forløb/sessions


Start din dag på den absolut skønneste og blideste måde for dig, din krop og dit sind.

Med en god morgenrutine, hvor vi vender blikket indad mod os selv, er vi med til at styrke vores krop og sind, og klæde os godt på til en dag med div. gøremål.


I denne yogaklasse vil du blive guided igennem blide yoga øvelser, åndedrætsøvelser og meditation. Formålet med denne session er, at sætte de absolut bedste intentioner for din og din dag.


Yoga forløb igennem FOF starter den 29. august. UDSOLGT!


Hold øje her på siden, med nye yoga forløb.