Grundahl Kost og Sundhed - et liv i balance med Ayurveda

1:1 sessions/forløb

Konsultationer/samtaler foregår i klinikken i Frederikssund eller via Zoom/telefon.

Grundahl Kost og Sundhed - et liv i balance med Ayurveda

Kontakt mig på tlf. 20 82 45 02 for en tid.

Begrænsede tider p.t.

Ayurveda, Kostvejledning og Livsstilsændring til det sunde liv

- et liv i Balance

ABHYANGA massage/behandling


Ayurvedisk helkropsmassage som udføres med varm balancerende Ayurvedisk olie blanding fra By Korsholm. En healende behandlingsform, som udrenser, afstresser og balancerer dit sympatiske nervesystem, krop og sind. Denne behandlingsform er derfor især god for dig som måske er stresset eller dig som blot ønsker ren velvære og selvforkælelse.


Abhyanga er en stor del af den Ayurvediske livsstil og bruges især i forbindelse med den Ayurvediske udrensning to gange om året, da den netop har en særligt udrensende effekt.


Der bruges store mængder olie i denne behandling, så tag derfor gerne noget tøj på som kan tåle lidt olie.


Behandlingen udføres af Jesper Hjorth.


Behandlingstid: 1.5 time inkl. omklædning.


Pris kr. 750,-


ABHYANGA:

  • reducerer stress
  • forbedrer din søvn
  • har en udrensende effekt
  • fjerner affaldsstoffer fra dit væv
  • afslapper dine muskler
  • styrker din immunfunktion
  • positiv effekt på forhøjet blodtryk
1 Session: Ayurveda inkl. Dosha test


I denne session vil vi, ud fra din Dosha type sammensætning, kunne skræddersy et program til dig med de ting, som med fordel kan balances nu og her, i både krop og sind. Du får værktøjerne med til at balancere dig. Med kendskab til de Ayurvediske grundprincipper og vores Dosha type, har vi et super godt udgangspunkt for at kunne optimere på vores generelle sundhed - i både krop og sind.

1 Session inkl. Dosha test, pris kr. 1.200,-12 ugers Livsstilsændrings forløb for PAR


En fælles investering i familiens fremtidige sundhed.

Skal jeres livsstilsændring være et fælles projekt? Tag din mand, kone, kæreste, ven, veninde, kollega, datter, søn, nabo eller en helt anden med og vær 2 om at dele og støtte hinanden i jeres vægttabs-/ livsstilsændrings forløb. Samme koncept som ved 12 ugers 1:1 forløb, I er bare 2 om det.


12 ugers forløb for par, pris kr. 6.500,-

Mulighed for ratebetaling.


12 ugers Livsstilsændrings forløb


Skræddersyet og tilpasset til dig! Forløbet er til dig som gerne vil ændre på dine usunde vaner ´EN GANG FOR ALLE! Vi arbejder med både din kost, din livsstil, dine vaner og mønstre. Jeg er med dig i alle 12 uger: Vi mødes, fysisk i min klinik i Frederikssund eller via Zoom, 8 gange i løbet af de 12 uger + at du altid kan skrive/ringe til mig i forløbet, hvis behovet opstår.


Forløbet er til dig som måske ønsker et varigt vægttab, en generel livsstilsændring og/eller at få kendskab til og leve ud fra de Ayurvediske principper. Kontakt mig gerne for en uforpligtigende samtale, og hør mere om hvordan et forløb kan hjælpe dig med at nå dit mål.


12 ugers personligt 1:1 forløb, pris kr. 5.000,-

Mulighed for ratebetaling.
Forløbet JEG ANBEFALER hvis du ønsker at ændre på dine gamle dårlige vaner og mønstre, én gang for alle. En investering i DIG og din fremtidige sundhed.


“Det tager tid at ændre på vores vaner og den livsstil vi har tilegnet os igennem årene. Jeg vil derfor til enhver tid anbefale et 12 ugers forløb, så vi har god tid til at få ændret på nogle af de usunde vaner  og mønstre i dit liv, og til at få de nye gode og sundere vaner ind under huden på dig. Vi vil altid vælge de simple metoder og vi vil altid tilpasse værktøjerne til dig og din dagligdag”


Maibritt Grundahl

1 Session: Kostvejledning/Kostprogram


Få designet dit eget personlige kostprogram, som passer til dig og dit liv. En session til dig som måske ønsker at starte et vægttab eller, at få startskuddet til din nye sunde livsstil, med en sund og nærende kost, som vil kunne holde dit blodsukker stabilt og give dig mere energi. 1 Session inkl. Kostprogram, pris kr. 1.200,-KOM UD AF STRESS OG OVERVÆGT med Ayurveda - et 7 ugers ONLINE forløb.

Start din livsstilsændring allerede i dag.


Et online livsstilsændrings forløb, hvor du vil få de nødvendige værktøjer med dig til din livsstilsændring, ud af de dårlige vaner og mønstre og ind til det gode sunde liv - et liv i BALANCE i både krop og sind.


Et 7 ugers forløb hvor vi følger mit BALANCE hjul (som du kan se her ovenfor). Hver uge vil du få adgang til nyt materiale i din app - materiale som du har til evigt eje.


Køb forløbet her nedenfor og få adgang til 1. modul allerede i dag... Hvorfor vente?